Marmaris'te timler staddan havalandı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Marmaris'te timler staddan havalandı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast hedefleyen askerler her yerde aranıyor, bütün araçları didik didik eden polis halka darbecilerin fotoğraflarını gösteriyor. İlçedeki stada getirilen iki tim ise, cunta üyelerini aramak için helikopterle ormanlık alana hareket etti.

Muğla Marmaris'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasından sonra konakladığı otele yaptıkları saldırının ardından ormanlık alana kaçan 20 kadar asker havadan ve karadan aranıyor.

Polis, ilçe çıkışında bütün araçları tek tek arıyor ve darbeci askerlerin fotoğraflarını göstererek vatandaşlara bu kişileri görüp görmediklerini sordu. Bazı vatandaşlar da cep telefonlarıyla darbeci askerlerin fotoğraflarını çekerek, gördüklerinde hemen haber vereceklerini söyledi.

Marmaris'te timler staddan havalandı

DARBECİLER OTELE BÖYLE SALDIRDI

Marmaris Jandarma Komutanlığından iki tim, araçlarla ilçe stadına getirildi. Stada sırayla inen iki askeri helikopter, timleri aldıktan sonra aramaların sıklaştığı ormanlık alana hareket etti.

Bölgede ormanlık alan üzerinde havadan tarama çalışmaları da devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...