Mardin'in bu ilçelerinde sokağa çıkma yasağı uygulanıyor!

/ Kaynak: DHA
Mardin'in bu ilçelerinde sokağa çıkma yasağı uygulanıyor!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Mardin'de ortalık karıştı, olaylar daha da alevlendi, Göstericiler her yeri yakıp yıkınca bazı ilçelerde saat 17.00 itibari ile sokağa çıkma yasağı var.

Mardinliler bu habere dikkat! Mardin'in bu ilçelerinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yasak 17.00 itibari ile uygulanmaya başlandı işte son gelişmeler tüm detaylarıyla...Mardin'in Kızıltepe, Nusaybin, Derik, Dargeçit, Mazıdağı, Savur ilçelerinde valilik kararıyla saat 17.00'den itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Sokağa çıkma yasağı ilçelerde polis, camiler ve belediyelerden yapılan anonslarla halka duyuruldu.Öte yandan Diyarbakır'da dün geceden beri olaylar aralıksız olarak sürüyor. Kentin merkez Bağlar, Sur, Yenişehir ve Kayapınar ilçelerinde barikatlarla yol kapatan göstericiler, polisle çatıştı. Çöp konteynırları, trafik yön levhaları ve taşlarla yol kapatan göstericiler, ateşlerde yaktı. Polis, her yerde göstericilere gaz bombası ve basınçlı su ile müdahale etti.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...