Malatya'dan Suriye'ye yardım tırı

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Malatya'dan Suriye'ye yardım tırı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Malatya'da, iki derneğin düzenlediği kampanyada toplanan gıda, kıyafet ve battaniyeler Suriye sınırına doğru yola çıktı.

Malatya'da, Bir Damla ile Meşale derneklerince düzenlenen kampanyada toplanan yardım malzemeleri, 4 tırla Suriye sınırına doğru yola çıktı. nbsp;
Malatya Valisi Vasip Şahin, tırların hareketi dolayısıyla Malatya Belediyesi yanındaki fuar alanında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, vatandaşların kampanyayı benimseyerek kısa sürede önemli miktarda yardım topladığını belirterek, "Bu, Malatya halkının Suriyeli kardeşlerimizle birlikte olduğunun nişanesidir" dedi.
Bir Damla Derneği Başkanı Gülten İlhan da, Meşale Derneği işbirliğiyle, Suriye halkına yardım amacıyla düzenledikleri kampanyada 6 tır yardım malzemesi toplandığını bildirdi. İlhan, 2 tırın daha önce yola çıktığın ı, bugün de 4 tırın Suriye'ye doğru yola çıkacağını söyledi.
Müftü Yardımcısı Cengiz Yağcı'nın dua ettiği törende, gıda, kıyafet ve battaniyelerden oluşan yardım malzemeleri, Türk Kızılayı'ndan temin edilen 4 tırla Suriye sınırına doğru yola çıkarıldı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...