Malatya’da terör operasyonu: 4 tutuklama

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Malatya’da terör operasyonu: 4 tutuklama

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Malatya’da emniyet güçleri PKK/KCK-PYD/YPG'nin eylem ve faaliyetlerinin engellenmesine yönelik harekete geçti. Terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Yurt içinde ve sınır ötesinde tüm terör gruplarıyla mücadele kararlılıkla devam ediyor. Emniyet güçleri, tek bir terörist kalmayana kadar operasyonlarını sürdürüyor. Son olarak operasyonların adresi Malatya oldu.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamayla göre, Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK/KCK-PYD/YPG'nin eylem ve faaliyetlerinin engellenmesine yönelik operasyon düzenledi.

14 ŞÜPHELİDEN 4’Ü TUTUKLANDI

Eylem hazırlığında olduğu tespit edilen 1 şüpheli, 22 Eylül'de gerçekleştirilen operasyonla yakalandı. Devam eden çalışmalar neticesinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda Kayseri'de 4, Malatya'da 9 şüpheli gözaltına alındı.

Kayseri'de yakaanan şüpheliler de Malatya'ya getirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanınca adliyeye sevk edilen 14 şüpheliden 4'ü tutuklandı, 10'u adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

TERÖR OPERASYONLARI DEVAM EDİYOR

Terör ve terör destekçilerine yönelik operasyonlar sürüyor. Son olarak Mersin’de PKK/KCK operasyonu düzenlendi. Mersin'de terör örgütü PKK/KCK destekçilerine yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 12 şüpheliden 9'u, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...