Malatya'da deprem: 3,5 ile sallandılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Malatya'da deprem: 3,5 ile sallandılar

GÜNDEM Haberleri

Deprem bölgesinden korkutan haberler gelmeye devam ediyor. Bugün Kahramanmaraş, Ağrı ve Elazığ'da meydana gelen sarsıntılara bir yenisi daha eklendi. AFAD duyurdu, Malatya 3,5 ile sallandı, işte bölgedeki son durum...

Kahramamaraş merkezli iki büyük deprem sonrası 11 ilde büyük yıkım olmuş, 50 binden fazla insan hayatını kaybetmişti. Bölgeden korkutan haberler gelmeye devam etti. Bugün Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4.0, Malatya’nın Hekimhan ilçesinde 3.8, Ağrı Doğubeyazıt'ta 4.3 ve Elazığ'da 3.4 büyüklüğünde deprem yaşandı.

MALATYA 3,5 İLE SALLANDI

Son deprem haberi Malatya'dan geldi. AFAD, saat 21:04'te meydana gelen Akçadağ merkezli depremin büyüklüğünü 3,5 olarak duyurdu. Açıklamada deprem yerin 10.46 kilometre derinliğinde yaşandıği bilgisi de yer aldı. 

İŞTE SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İstanbul, Elazığ, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLA

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...