Küçükçekmece’de fırtına nedeniyle bina çatısı uçtu: 1 yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Küçükçekmece’de fırtına nedeniyle bina çatısı uçtu: 1 yaralı var

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından İstanbul'da etkili olan fırtına ve yağış hayatı felç etti. Küçükçekmece’de kısa sürede etkili olan fırtına nedeniyle bir binanın çatısı uçarak karşı binaya çarparak yola düştü. O sırada bakkala giden bir adam, kafasına uçan çatının parçalarının çarpması sonucu yaralanırken yine Küçükçekmece'de fırtına nedeniyle bir binanın çatısındaki duvar yıkıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 8 il için sarı kodlu uyarıda bulunarak öğle saatlerinden sonra şiddetli sağanak ve fırtına etkili olacağını duyurdu. Bunun ardından İstanbul'da etkili olan yağış zaman zaman hayatı felç etti ev fırtına nedeniyle yaralanna bile oldu.

Küçükçekmece Cennet Mahallesi Barbaros Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Küçükçekmece’de Meteorolojinin uyarılarının ardından öğle saatlerinde kısa süreli fırtına ve sağanak yağış etkili oldu. Fırtına nedeniyle bazı binaların çatısı uçtu. Cennet Mahallesinde 6 katlı binanın çatısı uçarak karşı binaya çarptı.

KOPAN ÇATI PARÇALARI ADAMI YARALADI

Çatıdan uçan parçalar o sırada bakkala giden adamın kafasına gelmesi sonucu adam yaralandı. Karşı binada ve binanın altında bulunan bakkalda hasar oluştu. Kafasından yaralanan adam ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis caddeyi yaya ve araç trafiğine kapatırken itfaiye ekipleri ise asılı kalan parçaları kopararak indirdi. Polis olay yerinde inceleme yaptıktan sonra olayla ilgili inceleme başlattı.

Küçükçekmece’de fırtına nedeniyle bina çatısı uçtu: 1 yaralı var

FIRTINA BİNA ÇATISINDAKİ DUVARI YIKTI

Şiddetli rüzgar ve etkili olan sağanak yağış nedeniyle Küçükçekmece Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bir binanın en üst katında tuğla ile örülmüş duvardan parçalar düştü. O anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde sokak üzerindeki yağışı görüntüleyen vatandaş seslerin duyulması üzerine binanın en üst katından zemine düşen kiremitleri görüntüledi. Olay sonrası can kaybı ya da yaralanma olmadığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...