Kemal Kılıçdaroğlu: 'Suriyelileri göndereceğiz'

Kemal Kılıçdaroğlu: 'Suriyelileri göndereceğiz'

GÜNDEM Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Orta Doğu'daki karmaşayı bitirip, 2 milyon Suriyeliyi ülkesine göndereceklerini söyledi.

Tekirdağ mitinginde halka seslenen CHP lideri, Orta Doğu'ya barışı getireceklerini belirterek, "Hedefimiz, Suriyelilerin kendi ülkelerine huzur içindeyaşamaları. Bunun için Türk iş adamlarının Orta Doğu'da çok büyük işler yapmasını sağlayacağız, hem Orta Doğu kazanacak hem Türkiye kazanacak. Biz kazanınca ne olacak? Yoksulluk bitecek. Biz kazanınca ne olacak? İşsizlik bitecek" dedi. Konuşmasında kredi kartı borcu meselesine de değinen CHP lideri, taahhüdü ihlal cezasını kaldırıp 525 bin vatandaşı hapse girmekten kurtaracağını dile getirdi. 5 milyon vatandaşın kredi kartı ve tüketici kredisi borcu yüzünden borç batağında olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Bunun devlete bir yükü yok. Zaten 525 bin kişiyi alacak hapishanemiz de yok. Polis de yakalamıyor zaten" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...