Kemal Kılıçdaroğlu, Fatih Hilmioğlu'nu ziyaret etti

/ Kaynak: İHA
Kemal Kılıçdaroğlu, Fatih Hilmioğlu'nu ziyaret etti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ergenekon Davası'nda sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilen Fatih Hilmioğlu'nu ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıyer Belediye Başkan adayının belgelerini Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) zamanında teslim ettiklerini söyledi. Kılıçdaroğlu, "Bütün belgeleri zamanında teslim ettik. Bu konuda tutanak var. Tutanağın altında Ak Parti'li üyenin de imzası var" dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ergenekon Davası'nda 5 yıl tutuklu kaldıktan sonra sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilen İnönü Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu'nu ziyaret etti. Kemal Kılıçdaroğlu ziyaret öncesi Başbakan Erdoğan'ın YSK'nın kararıyla ilgili konuşmasını değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, "Biz belgelerimizi saat 17.00'de teslim ettik. Bu konuda tutanak var. Tutanağın altında da AK Parti'li üyenin de imzası va" diye konuştu. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...