Tayland'da çifte bombalı saldırı, çok sayıda ölü ve yaralı var

/ Kaynak: AA
Tayland'da çifte bombalı saldırı, çok sayıda ölü ve yaralı var

DÜNYA Haberleri  / AA

Tayland'da 24 saat içinde yaşanan ikinci el bombalı saldırıda, 2 kişi öldü, 20'den fazla kişi yaralandı

Yönetim karşıtı gösterilerin sürdüğü Tayland'da, 24 saat içinde ikinci el bombalı saldırıda, 2 kişi öldü, 20'den fazla kişi yaralandı.Başkent Bangkok'un popüler alışveriş bölgesinde göstericilere yönelik saldırıda, bir çocuk ile kimliği belirlenemeyen bir kadın, hayatını kaybetti. Saldırıda 20'den fazla kişi de yaralandı.Saatler önce yaşanan saldırıda da Halkın Demokratik Reformu Komitesi'nin (HDRK) Trat'ta gösteri yaptığı bölgeye iki kamyonetle gelen kişiler, protestoculara saldırmış ve beş yaşındaki çocuk el bombası patlaması sonucu başından yaralanarak, hayatını kaybetmişti. Saldırıda, aralarında yedi yaşında bir çocuğun da bulunduğu 30'dan fazla kişinin yaralandığı, bunlardan beşinin durumunun ağır olduğu ifade edilmişti.
Hükümetin görevi bırakması için geçen yılın sonundan bu yana, sokağa dökülenlerin sayısının bir milyondan fazla olduğu sanılıyor. Bununla birlikte, muhaliflerin 2 Şubat'ta yapılan genel seçimde vatandaşların oy kullanmasına engel olmasının, protestolara verilen desteği azalttığı yorumları da yapılıyor.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...