Kayseri'de baltalı cinayet! Yengesini katletti, ağabeyi kalp krizi geçirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kayseri'de baltalı cinayet! Yengesini katletti, ağabeyi kalp krizi geçirdi

GÜNDEM Haberleri

Kayseri'de bir evde yaşlı çiftin cansız bedeni bulundu. İddiaya göre 73 yaşındaki E.T. baltayla öldürüldü, olaya şahit olan yatalak eşi A.T. ise kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili şüpheli olarak A.T.'nin kardeşi gözaltına alındı.

Kan donduran haber Kayseri'den geldi. Bahçelievler Mahallesi'nde ikamet eden A.T (87) ile E.T.'nin (73) cansız bedeni evlerinde bulundu.  Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede karı-koca olan A.T. ile E.T.'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

E.T. BALTAYLA ÖLDÜRÜLDÜ, EŞİ ŞAHİT OLDU

Polis ekipleri evde güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı. Yapılan incelemelerde iddiaya göre E.T.'nin baltayla öldürüldüğü belirlendi. Yatalak hasta olan kocası A.T.'nin ise olaya şahit olduğu ve kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği değerlendirildi. İncelemelerin ardından cenazeler kesin ölüm sebebinin anlaşılması için otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

ERKEK KARDEŞ GÖZALTINDA

Olayla ilgili olarak şüpheli A.T. (76) polis ekiplerince gözaltına alındı. A.T.'nin hayatını kaybeden A.T.'nin kardeşi olduğu öğrenildi. (İHA)

Kayseri'de baltalı cinayet! Yengesini katletti, ağabeyi kalp krizi geçirdi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...