Kayınbirader dehşeti kamerada! Ablasından boşanmak isteyen eniştesini bıçakladı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Afyonkarahisar’da eşinden boşanmak isteyen adam bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırıyı düzenleyen kişi adamın kayınbiraderi çıktı. Zanlı olayın ardından kayıplara karışırken saldırı anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Afyonkarahisar’da eşi ile boşanma aşamasında olduğu öğrenilen bir kişi iş yerinde bıçaklı saldırıya uğradı. Olay, kent merkezindeki bir iş hanında meydana geldi.

BOŞANMAK İSTEYEN ADAM KAYINPEDERİ TARAFINDAN BIÇAKLANDI

Karısı ile boşanmak isteyen M.T. ile işlettiği dükkana gelen ve ismi öğrenilemeyen enişte arasında boşanma meselesinden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kayınbirader yanında getirdiği bıçağı eniştesine sapladı. Bıçak adamın üstünde kırıldı, zanlı ise olayın ardından kayıplara karıştı. Yaralanan adam ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlıkçılar tarafındaN hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri kaçan zanlının bulunması için geniş çaplı operasyon başlattı. 

SALDIRI ANI KAMERADA 

Öte yandan, kayınbiraderin eniştesini bıçaklayıp kaçtığı anlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kayıt altına alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...