Karabük'te kayınpeder dehşeti! Evini kundaklayan damadını öldürdü

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Karabük'te Nail Y. isimli adamın evi bir ay önce damadı tarafından kundaklandı. Şikayet üzerine gözaltına alınan damat Ümit Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Dün tahliye olan damat soluğu bugün kayınpederinin yanında aldı. Öfkeli kayınpeder ise tüfeği ile damadına kurşun yağdırdı.

Karabük'te evini kundakladığı kayınpederinin şikayeti üzerine hapse giren damat tahliye oldu. Cezaevinden çıktığı gibi abisini de yanına alarak kayınpederinin evine giden damat öldürüldü. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Ümit Y., geçtiğimiz 5 Haziran'da husumetli olduğu kayınpederi Nail Y.'ye ait evi kundaklayarak ateşe verdikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

CEZAEVİNDEN ÇIKTIĞI GİBİ KAYINPEDERİNE GİTTİ

Cezaevinden çıkan damat, yanına abisi Önder Y.'yi alarak Aydınlıkevler Mahallesi Paladede Caddesi üzerindeki kayınpederinin ikametgahının önüne gitti. Evin etrafında damadının gezdiğini gören Nail Y., kendisine zarar vereceğini düşünerek damadı Ümit Y. ve abisi Önder Y.'ye evinin 2. katındaki balkonundan tüfekle ateş açtı.

DAMAT ÖLDÜ, AĞABEYİ YARALANDI

Vücutlarına isabet eden saçmalar sonrası kanlar içinde kalan Ümit ve Önder Y. çevreden yetişen vatandaşların yardımıyla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan damat Ümit Y. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağabeyi Önder Y.'nin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Olay sonrası ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polise gibi sevk edilirken kayınpeder Nail Y. polislere teslim olarak gözaltına alındı. Olayda kullanılan av tüfeğine el konulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: AA-İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...