Kapadokya’da balon düştü: 1 ölü, 19 yaralı

Düzenleyen:
Kapadokya’da balon düştü: 1 ölü, 19 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Kapadokya'da bu sabah saatlerinde meydana gelen balon kazası sonrasında 1 kişi hayatını kaybederken, 19 kişi ise yaralandı. Hayatını kaybeden kişinin Fransız Konsolos Yardımcısı olduğu öğrenildi.

Kapadokya'da bu sabah saatlerinde meydana gelen balon kazasında hayatını kaybedenin, Fransa'nın İstanbul Başkonsolosluğunda görevli Konsolos Yardımcısı Vincent Fabien Christophe Caumontat Toujat olduğu öğrenildi.

FRANSIZ BÜROKRAT CAN VERDİ

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında balonun yüksek gerilim hattına çarptıktan sonrası düşmesi sonucu hayatını kaybeden kişinin ismi belli oldu. Fransa vatandaşı olan Vincent Fabien Christophe Caumontat Toujat'ın, Fransa'nın İstanbul Başkonsolosluğunda Konsolos Yardımcısı olduğu öğrenildi.

Kapadokya’da balon düştü: 1 ölü, 19 yaralı

CENAZE MORGA KALDIRILDI

Kazada hayatını kaybeden başkonsolos yardımcısının cenazesi, Ürgüp Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kapadokya’da balon düştü: 1 ölü, 19 yaralı

TOFAŞ'tan Juan Palacios, Kapadokya'daki Balon Kazasında Ölümden Döndü

TOFAŞ'ta forma giyen Kolombiyalı basketbolcu Juan Palacios, bu sabah Kapadokya'da meydana gelen balon kazasında ölümden döndü.Kapadokya'da bu sabah saatlerinde meydana gelen balon kazasında TOFAŞ'ın Kolombiyalı pivotu Juan Palacios ve kız arkadaşının da bulunduğu öğrenildi.

MAÇTAN SONRA KAPADOKYA'YA GİTTİ

TrendBasket kaynaklarından edinilen bilgilere göre Palacios, dün Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Beşiktaş Sompo Japan ile TOFAŞ'ın karşı karşıya geldiği maçın ardından kız arkadaşıyla birlikte Kapadokya'ya gitti.

BİNDİĞİ BALON DÜŞTÜ

Meydana gelen kazada balonun iniş sırasında elektrik teline çarptığı belirtildi. Palacios'un vücudunda önemli olmayan morluklar olduğu da elde edinilen bilgiler arasında yer alırken Palacios'un kız arkadaşının ise elmacık kemiğinin kırıldığı ve ciddi seviyede olmayan bir ameliyata girdiği ifade edildi.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...