Kafede arkadaşları ile oturan genç dehşeti yaşadı! Sobaya yanaşınca olan oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Fatih'te genç adam arkadaşları ile birlikte bir kafede oturup güzel bir şekilde vakit geçirirken yanan sobaya yaklaşarak tiner dökünce felaketi yaşadı. Aniden yükselen alevler nedeniyle gencin yüzünde yanıklar oluştu. O korkunç anlar ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Kafeye arkadaşları ile birlikte giden burada güzel vakit geçiren genç kafede yanan sobaya yaklaştı ve yaptığı hareketle hayatının en korkunç anlarını yaşadı. Geçtiğimiz günlerde Fatih Yedikule'de bulunan bir kafede meydana gelen olayda, akrabasının sahibi olduğu kafede arkadaşlarıyla birlikte oturan bir genç, sobadaki ateşi canlandırmak istedi. Genç, kömürü daha hızlı tutuşturacağını düşünerek sobanın içine tiner döktü.

ALEVLER YÜKSELDİ VE YÜZÜ YANDI

Tinerin dökülmesi ile birlikte ortaya çıkan alev gencin yüzünü yaktı. Yaşanan olay kafenin içerisinde bulunan güvenlik kamerasına yansıdı. Öte yandan gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kafede arkadaşları ile oturan genç dehşeti yaşadı! Sobaya yanaşınca olan oldu

O ANLAR ANBEAN KAMERADA

Kafenin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, bir gencin sobanın içine tiner döktüğü görülüyor. Bir anda parlayan alev gencin yüzünü yakıyor. Sobanın etrafında bulunan gençler kaçışmaya başlıyor. Daha sonra gençlerden biri sobadaki ateşi söndürmek için su döküyor.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...