İstanbul’da miting trafiği: Yollar kırmızıya döndü

- Güncelleme:
İstanbul’da miting trafiği: Yollar kırmızıya döndü

GÜNDEM Haberleri

AK Parti’nin “Büyük İstanbul Mitingi” için yola çıkan vatandaşlar Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne akın etti. İstanbul’da miting trafiğe neden oldu. Atatürk Havalimanı geliş yönü kırmızıya döndü. İBB’nin trafik yoğunluğu haritasına göre yoğunluk yüzde 56 olarak ölçüldü.

Seçime bir hafta kala gözler 14 Mayıs’a çevrildi. Sandıkların yolunu tutmak için gün sayılırken partiler meydanlarda seçmenlerle buluşmaya devam ediyor.

AK Parti İstanbul’daki vatandaşlarla bir araya geliyor.  Rekor katılımın beklendiği “Yüzyılın Mitingi” için vatandaşlar saat öncesi yola çıktı. İstanbul’un sokak ve caddelerinde insan seli oluştu.

İstanbul’da miting trafiği: Yollar kırmızıya döndü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek “Büyük İstanbul Mitingi” için vatandaşlar Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’ne akın ediyor.

TRAFİK YOĞUNLUĞU YÜZDE 54

Marmaray, metro, toplu ulaşım araçları ve özel araçlarıyla yola çıkan AK Partililer yollarda yoğunluk oluşturdu. AK Partililer müzik eşliğinde konvoy halinde yolculuk yaptı.

Pazar günü sakin olan trafik kırmızıya döndü. Miting nedeniyle geliş yönünde trafik yoğunluğu yüzde 54 olarak ölçüldü.  

İstanbul’da miting trafiği: Yollar kırmızıya döndü

AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca yayınlanan Büyük İstanbul Mitingi'ne erişim için ulaşım rehberinde, İstanbul'un 39 ilçesinde belirlenen noktalardan toplamda 10 bin otobüsünün alana hareket edeceği belirtildi.

Ayrıca, Marmaray'a (Yeşilyurt/Yeşilköy durağı) entegre ücretsiz ring seferleri yapılacağı, M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı'nda da ek seferler düzenleneceği bildirildi.

Kaynak: Haber Merkezi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...