İstanbul Valisi Davut Gül, İhlas Holding’i ziyaret etti

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
İstanbul Valisi Davut Gül, İhlas Holding’i ziyaret etti

GÜNDEM Haberleri  / HABER MERKEZİ

İstanbul Valisi Davut Gül, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören’e iadeiziyarette bulundu. Gül, kaçak göç, asayiş ve evsizler gibi konularda hedeflerini anlattı.

Dört ay önce göreve başlayan İstanbul Valisi Davut Gül, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören’e iadeiziyarette bulundu. Vali Gül, görüşmede İstanbul için hedeflerini anlattı. Asayiş, kaçak göçmen meselesi, evsizlere yönelik adımlar ve depreme hazırlık çalışmalarında gelinen durumu anlatan Davut Gül, kaçak göçle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini dile getirdi. Vali Gül, İhlas Holding’in yurt içi ve yurt dışında gösterdiği faaliyetler hakkında da bilgi aldı. Ziyarette İsrail-Filistin çatışması da gündeme geldi. İstanbul Valisi Gül, bölgede yaşanan trajediyi anbean dünyaya aktaran İhlas Medya’nın çok önemli bir vazife üstlendiğini söyledi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...