İş adamını şoke eden olay! 1 milyonluk yatırımı bir gecede yok oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İş adamını şoke eden olay! 1 milyonluk yatırımı bir gecede yok oldu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde geçtiğimiz yıl yatırım için 1 milyonluk kablo satın alarak evinin altındaki depoya koyan işadamı, deponun kapısının açık olduğunu görünce içeri girip baktı ve şok oldu çünkü aldığı kabloların neredeyse hepsi çalınmıştı.

Yatırım amaçlı aldığı kabloları depoya koyan iş insanı günler sonra depoya baktı ve gördüğü manzara ile adeta yıkıldı. Selçukbey Mahallesinde meydana gelen olayda  inşaat sektöründe faaliyet gösteren işadamı E.Y., geçtiğimiz yıl yatırım maksadıyla 1 milyon lira değerinde kablo satın alarak, 736 Sokakta bulunan evinin altındaki depoya koydu.

40 GÜN SONRA DEPOYA BAKTI ŞOKE OLDU

Ara sıra depoyu kontrol eden E.Y., en son 40 gün önce uğradığı deposunun açık olduğunu fark edip, içeriye girdiğinde hayatının şokunu yaşadı. Kablolarının neredeyse tamamının çalındığını gören E.Y, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi.

POLİS HIRSIZLARIN PEŞİNDE

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekibi, çevrede geniş çaplı araştırma yaptı. Depoda inceleme yapan olay yeri inceleme ekibinin de çalışmasının ardından işadamı E.Y. şikayetçi olmak üzere karakola gitti. Polis ekibi, bölgede büyük vurgunu yapan hırsızların peşine düştü. Şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...