Hakkari'de 100 terörist öldürüldü

Düzenleyen:
Hakkari'de 100 terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari’nin Çukurca kırsalında devam eden “Şehit Sağlık Üstçavuş Mekan Şahin” operasyonunda, en son alınan telsiz dinlemelerine göre, dün 100’ün üzerinde teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Açıklamada, Türk Hava Kuvvetleri desteğinde Çukurca kırsalında devam eden operasyonda, önceki gün 33’ü ölü olmak üzere, 63 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği hatırlatıldı. Büyük terörist grubun topçu birlikleri tarafından, Irak’ın kuzeyinden bölgeye takviyeye gelen teröristlerin de taarruz helikopterleri ile ateş altına alındığı belirtilen Genelkurmay açıklamasında, PKK’ya son yıllarda bir gün içerisinde en büyük kaybın yaşatıldığı kaydedildi.

PANİK TELSİZLERE YANSIDI
TSK’nın sürdürdüğü operasyonda ağır kayıplar veren terör örgütü PKK mensuplarının, telsiz konuşmalarında 100’ün üzerinde ölü ve çok sayıda yaralıyı Irak’ın kuzeyindeki kamplara kaçırdıklarını, yaralılardan çoğunun durumunun ağır olduğunu rapor ettiği belirlendi. Örgütte büyük bir panik havasının hakim olduğu, elebaşıların birbirlerine hakaret dolu, suçlayıcı sözler sarf etmesinin, teröristlerin moralinin çöktüğünün göstergesi olduğu bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...