'Hain demeyen çözülmez'

Düzenleyen:
'Hain demeyen çözülmez'

GÜNDEM Haberleri

Darbe Girişimini Araştırma Komisyonuna ifade veren FETÖ’nün eski imamı: Abilerin eski öğrencilerine selam vermesi ihanettir

DAMLA PEKER - FETÖ’nün eski imamı Dr. Hasan Polat, Fetullah Gülen’in ve örgütün stratejilerini anlattı. ‘15 Temmuz Darbe Girişimi’ni Araştırma Komisyonuna hafta içinde bilgi veren Polat, komisyonun en uzun süre dinlediği isimlerden biri oldu. Gülen’e hain demeyenin çözülmesinin mümkün olmayacağını söyleyen Polat “Gülen’in en iyi yaptığı şey tehdittir. ‘Sizi Allah, peygamber dışlar, ahiretiniz biter’ diye tehdit eder. Bundan korkup Gülen için hain demeyen hiçbir örgüt mensubu çözülmez” dedi. Polat, abilerin mezun olan öğrencilerine selam vermesinin yasak olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti: Otuz yıldır tanıdığınız bir öğrencinizi gördüyseniz başınızla selam vermeniz ihanettir. Hiçbir şekilde görüşemezsiniz, soramazsınız, telefonunu öğrenemezsiniz. O artık gitti, öldü. Cemaatteyken senede bir gün memlekete gidilebilir. O da Ramazan Bayramı’nın birinci günü. Kurban Bayramında gitmek ihanettir. Deri toplamak var. O da bir cihat. Cemaatin dershanesine giden bir kız başı açık veya farklı kıyafetli. Olur da kapanmak isterse cemaat ‘kapanma’ demez, ‘yasak’ demez. Onun olabildiğince geç kapanması teşvik edilir. Çünkü onun yapacağı işler var, o vitrinde olacak. Gülen, hakkında olumsuz konuştuğu kişi ile görüştüğünde bir sürü iltifat eder. Biriyle konuşması sevdiğinden, desteklediğinden değil, o anda cemaat kendine faydalı gördüğü içindir. Gülen beyaz konuşurken siyahı anlatır. Gülen’in konuşmasını dinleseniz ‘Bu adam sütten çıkmış ak kaşık. Hiçbir hatası yok’ dersiniz. Cemaatin Gülen’i sorgulama şansı yok. Gülen’i sorgulayan bir insan Adil Öksüz, Kozanlı Ömer olamaz.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...