Habercilerden ihanete lanet

Habercilerden ihanete lanet

GÜNDEM Haberleri

Milli güvenliğimizi tehdit eden casusluk tapesine medya kuruluşları ilanla sert tepki gösterdi: "İğrenç İhaneti Lanetliyoruz."

Dışişleri Bakanlığı'nda gerçekleştirilen Suriye toplantısını hedef alan eşi görülmemiş vatana ihanet hamlesi karşısında tek yürek olan medya devleri, ortak bir bildiri ile "iğrenç ihaneti lanetlediklerini" duyurdu.

İşte o bildiri:
'İğrenç bir casusluk faailyetiyle karşı karşıya olduğumuzu nbsp;dün sabah ortaya çıkan Suriye tapeleriyle nbsp;kesin ve net biçimde anlamış durumdayız! nbsp;Hükümet'i yıkmak uğruna nbsp;her türden devlet sırrını, her türden stratejik planı deşifre ederek ikbal arayan nbsp;bu karanlık yapının illegal adımlarıyla kendini ele verdiği son akıl almaz nbsp;ihaneti nbsp;asla desteklemeyecek, asla boyun eğmeyecek, failleri ile asla aynı çizgide yürümeyeceğiz. Acaba nbsp;bu zihniyet ipleri dışarıda olan bir Türkiye'yi ele geçirdiğinde hangi bağımsızlığı, hangi özgürlüğü bu millete tattırmayı hedefliyor? nbsp;Türkiye'nin bankaları bir bir batırılırken, kardeş kanı oluk oluk akarken bu sözde vatanperver kasetçiler neredeydi? Unuttukları bir şey var! nbsp;Namusluların namussuzlardan daha cesur olduğu bir dönemde yaşıyoruz! nbsp;Millet aklıyla alay edercesine her gün bir yenisini çıkararak siyaseti rehin aldığınız ihanet tapelerini de, vesayetin nbsp;kıyafeti ne olursa olsun nbsp;her türlüsünü de lanetliyoruz. Tarih onları da bizi de yazacaktır... Önemli olan anılacağınız sıfattır... nbsp;Öte yandan nbsp;bu tarihte görülmemiş ihanete karşı olmak an itibarı ile etkisiz ve yetersiz bir eylem olarak kalacaktır. nbsp;Hesabının sorulması Türkiye Cumhuriyeti Devletinin boynunun borcudur. nbsp;Haberciler olarak sürecin yakın takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla bildiririz.'


SABAH - STAR - YENİŞAFAK - YENİ AKİT - TAKVİM - AKŞAM - GÜNEŞ - TÜRKİYE - MİLAT - YENİ ASIR - ATV - A HABER - TGRT HABER - KANAL 24 - TVNET - TV360 - KANAL 7 - ÜLKE TV - HÜR HABER - TIME TÜRK - SON.TV - AKTÜEL - DAILY SABAH - ON5YİRMİ5 - MEDYAGÜNDEM - İLETİŞİMPLATFORMU - HABER 7 - NETGAZETE.COM - İHLAS SON DAKİKA.COM

Habercilerden ihanete lanet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...