Genç hemşirenin şüpheli ölümü! Doktorun 7. kattaki evinden atladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Genç hemşirenin şüpheli ölümü! Doktorun 7. kattaki evinden atladı

GÜNDEM Haberleri

Aksaray'da esrarengiz bir olay yaşandı. 25 yaşındaki Saliha hemşire erkek arkadaşı olduğu iddia edilen 43 yaşındaki doktor H.İ.A.'nın 7. kattaki evinin balkonundan atladı. Kanlar içinde kalan genç kadın olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Aksaray'da bir hemşire doktor olan sevgilisinin 7. katta bulunan evinin balkonundan atladı. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, sabah erken saatlerde Ereğli Kapı Mahallesi Atatürk Bulvarı Yıldırım Rezidanstaki bir dairede yaşandı.

7. KATTAN ATLAYAN HEMŞİRE 1. KATTAKİ BALKONA DÜŞTÜ

Aksaray'da özel bir hastanenin yeni doğan yoğun bakım servisinde görev yapan hemşire Saliha Tuncel (25), iddiaya göre erkek arkadaşı olan ve yine aynı hastanede görev yapan Uzman Doktor H.İ.A.'nın (43) Yıldırım Rezidansın 7. katındaki dairesinin balkonundan kendini aşağıya attı. Genç hemşire rezidansın 1. katındaki balkona düştü. Olayı fark eden çevredeki vatandaşlar durumu anında yetkililere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kanlar içindeki genç hemşireye ilk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri Saliha Tuncel'in hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde geniş çaplı inceleme yapan polis ekipleri doktor ve çevredeki vatandaşların ifadelerine başvururken, genç hemşirenin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

ACILI BABADAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Acı haberi duyduğu gibi kızının cenazesini almak için memleketi Niğde'den gelen genç hemşirenin babası Salim Tuncel "Hastanede bir olay yaşanmış. Tam olarak ben de bilmiyorum. Çocuğum aklı başında bir çocuk. Kendini atacak yapıda bir çocuk da değil. 7. kattan hangi cesaretle kim atlar?" dedi. 

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...