Gaziantep'te gece yarısı katliam gibi kaza: 6 ölü

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep'ten gece yarısı kahreden bir haber geldi. İki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu 6 kişi canından oldu. Kazanın aşırı hız sebebi ile meydana geldiği belirtildi.

Gaziantep'te meydana gelen feci kazada 6 kişi hayatını kaybetti. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Gaziantep-Adıyaman karayolu Recep Tayyip Erdoğan bulvarında iki araç kafa kafaya çarpıştı. 

Gaziantep'te gece yarısı katliam gibi kaza: 6 ölü

6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Katliam gibi kazada her iki araçta bulunan toplam 6 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralandı. Yaralı olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, cenazeler ise otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Gaziantep'te gece yarısı katliam gibi kaza: 6 ölü

KAZA SONRASI YOL KAPANDI

Aşırı hız nedeniyle meydana geldiği belirtilen kazanın ardından karayolu trafiğe kapanırken, araçların kaldırılmasının ardından yolun yeniden ulaşıma açılması bekleniyor.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...