FETÖ’yü ifşa edecekler

Düzenleyen:
FETÖ’yü ifşa edecekler

GÜNDEM Haberleri

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) öncülüğünde çeşitli üniversitelerden 11 akademisyen, toplumu bilinçlendirmek amacıyla 15 Temmuz darbe girişiminin aktörü FETÖ/PDY’nin iç yüzünü ele aldıkları çalışmaları kitaplaştıracak.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) öncülüğünde çeşitli üniversitelerden 11 akademisyen, toplumu bilinçlendirmek amacıyla 15 Temmuz darbe girişiminin aktörü FETÖ/PDY’nin iç yüzünü ele aldıkları çalışmaları kitaplaştıracak. Darbe girişiminin ardından SAÜ İlahiyat Fakültesi öncülüğünde Sakarya, Marmara, İstanbul, Hitit ve Gaziosmanpaşa üniversitelerinden 11 akademisyen, vatandaşları örgüte ilişkin aydınlatmak amacıyla çalışma başlattı. Çalışma ve incelemeler sonucunda elde edilen bilgilerin eylül ayında kitaba dönüştürülmesi planlanıyor. SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, FETÖ’ye karşı toplumu bilinçlendirmeyi hedeflediklerini belirterek, şunları söyledi: Bu kitabı okudukları zaman insanlar örgütün iç yüzünü görüp, slogan atmaktan ziyade bilinçli bir şekilde tepki ortaya koyacaktır. Maalesef gerekli tepki şimdiye kadar gösterilememiştir. En azından bundan sonra toplumumuzun, gençlerimizin bilinçlendirilmesi, özellikle din eğitiminin doğru yer ve ellerden alınması noktasında bu kitabın katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Bu kalkışmadan sonra dinin şeffaf bir şekilde, şeffaf kurumlarda, ilmi esaslara uygun şekilde öğrenilmesi ve öğretilmesinin zaruriyeti ortaya çıkmıştır.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...