'Evlat acısını biliyoruz o yüzden buradayız'

'Evlat acısını biliyoruz o yüzden buradayız'

GÜNDEM Haberleri

Dağa kaçırılan çocuklarına kavuşma ümidiyle HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde 149 gündür evlat nöbetini sürdüren Diyarbakır anneleri, Elâzığ’daki depremzedeleri ziyaret etti.

Diyarbakır anneleri, ziyaret sırasında depremzedeler için ördükleri atkı, bere ve eldivenleri teslim etti. Aileler, Sürsürü Mahallesi’ndeki çöken binada hayatını kaybeden 14 yaşındaki Sena Demir’in ailesine de taziye ziyaretinde bulundu. Annelerden Nazlı Sancar, evlat nöbetini yarıda bırakıp acıyı paylaşmaya geldiklerini söyledi. Sancar “Evlat acısı nasıldır hepimiz biliyoruz. Ben de Vanlıyım, deprem acısını çok iyi biliyorum, gerçekten çok zor bir durum” dedi.
Anne Esmer Koç da “Türkiye’mizin başı sağ olsun. Çok zor bir durum ama Allah’tan gelen bir durumdur. Allah sabır versin” ifadesini kullandı.
Depremzedeler üşümesin diye ördükleri eldiven, bere ve atkıları beraberlerinde getirdiklerini belirten Mevlüde Üçdal da “Buraya acılarını paylaşmaya geldik. Evlat acısını biliyoruz, o yüzden buradayız. Elimizden geldiğince yanlarında olacağız” diye konuştu. Anneler daha sonra Elâzığ Şehir Hastanesinde yaralıları ziyaret etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...