Çocuklara yönelik taciz iddiası ortalığı karıştırdı! 1 gözaltı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çocuklara yönelik taciz iddiası ortalığı karıştırdı! 1 gözaltı

GÜNDEM Haberleri

Eskişehir’de bir mahallede taciz iddiası ortalığı karıştırdı. Suriye uyruklu bir kişi, çocuklara yönelik taciz iddiasıyla ilgili gözaltına alındı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Eskişehir'de çocuklara yönelik taciz iddiasıyla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Eskişehir'in Tepebaşı ilçesi Sütlüce Mahallesi'nde dün akşam taciz girişimi iddiası tüm mahalleyi ayağa kaldırdı. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığından konuyla ilgili açıklama geldi.

İşte o açıklama

"19 Haziran akşam saatlerinde Sütlüce Mahallesi'nde çocuklara yönelik taciz eylemi gerçekleştiği iddiası ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma işlemlerine başlanılmış olup, soruşturma kapsamında, mağdur çocukların beyanı alınmış ve Suriye uyruklu şüpheli şahıs gözaltına alınarak akıl hastalığı bulunduğuna dair iddiaları ile ilgili muayene işlemlerinin devam ettiği, soruşturmanın tüm yönleriyle ve titizlikle sürdürüldüğü hususları, kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...