Esenyurt'ta bıçaklı sopalı saldırı! İş yerinden yevmiyelerini isteyen 2 genç hastanelik oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Esenyurt'ta bıçaklı sopalı saldırı! İş yerinden yevmiyelerini isteyen 2 genç hastanelik oldu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Esenyurt’ta iddiaya göre çalıştıkları iş yerinden yevmiyelerini alamayan 2 genç sokak ortasında feci şekilde darp edildi. İş yeri sahibi ve yanındaki grubun bıçaklı ve sopalı saldırısına uğrayan gençlerin durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Yevmiyelerini almak isteyen gençler iş yeri sahibi ve yanındakiler tarafından hastanelik edildi. Saat 15.00 sıralarında Esenyurt İncirtepe Mahallesinde iddiaya göre, çalıştıkları iş yerinden ücretlerini alamayan 2 genç, iş yeri sahiplerini arayarak yevmiyelerini istedi. Telefon konuşması sırasında taraflar arasında tartışma çıktı.

BIÇAK VE SOPALARLA SALDIRDILAR

Bir süre sonra iş yeri sahibi, yanındaki eli sopalı ve bıçaklı kalabalık bir grupla gençlerin yanına geldi. Tartışma burada da devam ederken, eli sopalı ve bıçaklı grup gençlere cadde ortasında saldırdı. 2 genç kaçmaya çalışırken bir binanın girişinde sıkıştırılarak feci şekilde darp edildi.

2 GENCİN DURUMU AĞIR

Kalabalık grup kavga sonrası dağılırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan 2 gencin durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Polis ekipleri ise saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Yaşanan kavga çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...