Emniyet kemeri takmadı diye ceza yedi, sözleri herkesi şaşırttı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Emniyet kemeri takmadı diye ceza yedi, sözleri herkesi şaşırttı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kadıköy'de taksi ve motosikletlilere yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetimde bir taksi sürücüsüne emniyet kemeri takmadığı için para cezası kesildi. Sürücü, "Emniyet kemeri takmadım, polis arkadaşlar da gerekeni yaptı" dedi.

Kadıköy’de motosiklet ve ticari taksi sürücülerine yönelik sivil trafik ekipleri tarafından denetim yapıldı. Uygulamada ruhsat, plaka, muayene, trafik sigortası ve kask denetimi kontrolü gerçekleştirildi. Emniyet kemerinden cezai işlem uygulanan taksi sürücüsü, “Emniyet kemeri takmadım, polis arkadaşlar da gerekeni yaptı” dedi.

TAKSİCİ VE MOTOSİKLETLİLERE DENETİM YAPILDI

Kadıköy’de, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik şube ekipleri tarafından motosiklet ve ticari taksi sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde, motosiklet sürücülerine yönelik kask kullanımı, yaya ve trafik güvenliği kontrolü yapıldı. Aynı zamanda denetimde durdurulan taksilerin ruhsatı, belediye izin belgeleri, şoförlerin ehliyetleri ve çalışma izinleri kontrol edildi. Denetimler çerçevesinde 14 taksi ve motosiklet sürücüsüne toplam 7 bin 504 lira para cezası kesildi.

"İLK DEFA CEZA YEDİM"

Emniyet kemeri cezası yiyen taksi sürücüsü Doğukan Çelik, “Emniyet kemeri takmadım, polis arkadaşlar da gerekeni yaptı. Bizim can güvenliğimiz için takmamız gerekiyor. 2 yıldır taksi şoförlüğü yapıyorum ilk defa ceza yedim. Güzel çalışıyorlar, Allah razı olsun. 436 lira yedim, bu sefer denk geldi” dedi.

Emniyet kemeri takmadı diye ceza yedi, sözleri herkesi şaşırttı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...