Elazığ'da deprem oldu! AFAD'dan açıklama geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Elazığ'da deprem oldu! AFAD'dan açıklama geldi

GÜNDEM Haberleri

Son deprem haberi Elazığ'dan geldi. Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen illerden Elazığ, saat 18.39’da 4,6 ile sallandı. AFAD'dan açıklama var.

Korkutan deprem haberleri gelmeye devam ediyor. 6 Şubatta Kahramanmaraş'ta 9 saat arayla meydana gelen iki büyük deprem sonrası 11 il ağır hasar gördü. Binlerce bina enkaz yığınına döndü, 38 bin 44 vatandaşımız hayatını kaybederken 105 bin 505 vatandaşımız ise yaralandı. Enkaz altında kalanları arama kurtarma çalışmaları devam ederken bir deprem haberi de Elazığ'dan geldi. 

ELAZIĞ 4,6 İLE SALLANDI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 18.39’da merkez Elazığ’da 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremle ilgili olumsuz bir durum yaşanmadığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...