Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremin 248'inci saatinde enkazdan kurtarılan Aleyna ile görüştü: Ağrın var mı kızım?

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem enkazından 248'inci saatte kurtarılan Aleyna Ölmez ile telefonda görüştü. Erdoğan'ın, "Ağrın var mı kızım?" diye sorması üzerine Aleyna, "Çok hafif. Atlattım." cevabını verdi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremden 248 saat sonra enkaz altından çıkarılan 17 yaşındaki Aleyna Ölmez'in hastanedeki tedavisi sürüyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17 yaşındaki Aleyna Ölmez ile telefonda görüşerek, "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

ERDOĞAN, ALEYNA'YI ZİYARET EDECEK

Erdoğan, Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla Ankara'ya getirilerek Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alınan Aleyna'nın sağlık durumunun iyi olmasından mutluluk duyduğunu ifade etti, İstanbul'dan Ankara’ya döndüğünde Aleyna'yı ziyaret edeceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Ağrın var mı kızım?" diye sorması üzerine Aleyna, "Çok hafif. Atlattım." cevabını verdi. Erdoğan ise "Elhamdülillah. Biliyorsun, hastaların duası makbuldür. Senin ismin de çok güzel. Cumhurbaşkanlığında çalışma odamda senin bu isminle 'Aleyna' levhası var. İnşallah en yakın zamanda bir arada oluruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun kızım" dedi.

Aleyna ise "İnşallah" diyerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteği için teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremin 248'inci saatinde enkazdan kurtarılan Aleyna ile görüştü: Ağrın var mı kızım?

ANNE VE BABASI HAYATINI KAYBETTİ

Kahramanmaraş'ta 248. saatte depremin 11. gününde Atabey Apartmanı'ndan Aleyna Ölmez sağ kurtarıldı. Ölmez, basın mensuplarının 'Enkaz altında ne yaptın?' sorusunu, "Hiçbir şey yoktu elimde, kendi kendime vakit geçirmeye çalıştım" şeklinde cevapladı. İnanılmaz kurtuluşun ardından ise dram çıktı. Aleyna'nın anne ve babasının 9 Şubat günü enkazdan cenazelerinin çıkarıldığı anlaşıldı. Aleyna'nın erkek kardeşi Kıvanç'ın sağ kurtulduğu, aynı odada bulunduğu Miraç'ın ise cansız bedenine ulaşıldığı ortaya çıktı.

(AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...