Doktoru Başbakan'ın sağlık formülünü açıkladı: Yiyeceklerini kendimiz hazırlıyoruz

Doktoru Başbakan'ın sağlık formülünü açıkladı: Yiyeceklerini kendimiz hazırlıyoruz

GÜNDEM Haberleri

Prof. Dr. Celil Göçer, Davutoğlu'nun sağlığını "spor yaparak, düzenli beslenerek ve hazır market ürünlerini tüketmeyerek" koruduğunu söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun doktoru, AK Parti Tokat milletvekili adayı Celil Göçer, Başbakan'ın formunu nasıl koruduğunu anlattı. Göçer şunları söyledi: "Biz geldiğimizde Başbakanlık doktorluğu vardı. Biz biraz daha kurumsallaşalım diye Başbakanlık Sağlık Koordinatörlüğü Yönetmeliği'ni hazırlayarak bir ekip kurduk. Başbakanımız 24 saat bu ekibin kontrolünde. Kameraların çok önünde olmadan ve görünmeyen bu ekip, sürekli Başbakanımıza ulaşabileceği bir en yakın mesafede olur. Başbakan'ın hayatı boyunca hiç sigara içmemesi sağlığı için büyük avantaj. Gençliğinden itibaren spor yapmış. Son derece sağlıklı bir bünyesi var. Kronik bir rahatsızlığı bulunmuyor. Bize düşen bu sağlık halinin devam etmesi için önerilerde bulunmak. Bu önerilerimizin başında sabah sporlarını düzenli yapması geliyor. Düzenli sıvı tüketir. Mümkün olduğunca hazır market ürünlerini çok tercih etmeyiz. Yiyecek ve içeceklerini kendimiz hazırlarız. Yurt dışı seyahatlerinde her türlü mutfak malzemesini yanımızda götürüyoruz. Çok fazla katkı malzemesi ve hazır gıda tüketmiyoruz. İşin özet tanımı bu."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...