AK Parti adaylarına 7/24 takip

AK Parti adaylarına 7/24 takip

GÜNDEM Haberleri

AK Parti, 7 Haziran seçimleri için adeta seferberlik ilan etti. Başbakan Ahmet Davutoğlu için 70'e yakın il için miting programı hazırlandı.

Yücel Kayaoğlu ANKARA
Milletvekili adayları için de Genel Merkez'e bağı çalışan il seçim koordinasyon merkezleri aracılığı ile özel kampanya programları belirlendi. Milletvekili adayları seçim bölgelerindeki çalışmalar için SKM'lerin belirlediği günlük programa göre hareket edecek. Zorunlu olmadıkça bu programın dışına çıkamayacaklar. Milletvekili adayının bu programa uyup uymadığı, seçim çalışmalarına etkin katılıp katılmadığı saat saat takip edilecek. Elektronik ortamda yapılacak takip sırasında bir aksaklık tespit edildiğinde parti yönetimi anında devreye girecek. Genel Merkez'e bildirilecek günlük programlarda yer alan faaliyetlerin yerine getirilip getirilmediği çifte denetimden geçecek. Parti yönetimi, örneğin esnaf ziyareti görülen adayı o yerdeki parti görevlilerinden sorup teyit edecek.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...