Destici'den Özel'e tepki: Türkiye düşmanının elini öperek büyük bir skandala imza attı!

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Destici'den Özel'e tepki: Türkiye düşmanının elini öperek büyük bir skandala imza attı!

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

BBP lideri Destici, opera sanatçısı Pervin Chakar'ın elini öpen CHP Genel Başkanı Özel'e tepki gösterdi.

HEDEP Van Milletvekili Pervin Buldan'la katıldığı 'Bir Opera Gecesi' dinletisinden Pervin Chakar ile fotoğrafını paylaşan CHP'nin yeni lideri Özgür Özel'e tepkiler dinmiyor. BBP lideri Destici,  "Atatürk'ü her konuda istismar etmekten kaçınmayan Özgür Özel, Türk ve Türkiye düşmanının elini öperek üstüne üstlük büyük bir skandala imza atmıştır" dedi. 

Destici, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası'na (EURO 2024) lider olarak katılmaya hak kazanan A Milli Futbol Takımı'nı, teknik heyeti ve Türkiye Futbol Federasyonunu tebrik etti.

"HER 24 KASIM'DA ÖĞRETMENLERE İKRAMİYE VERİLSİN"

Dünyadaki başarı ve ilerlemelerin önce annelerin, sonra da öğretmenlerin eseri olduğunu ifade eden Destici, her 24 Kasım'da öğretmenlere bir maaş ikramiye verilmesini teklif etti. Destici, "Öğretmene, eğitime, gençliğe, çocuğa, öğrenciye verilen hiçbir şey yük olmaz. Tam tersine misliyle size kazanç olarak döner" diye konuştu.

"GAZZE'DE ÇOCUKLARLA BİRLİKTE İNSANLIK DA ÖLDÜ"

İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonucu çocuklarla birlikte insanlığın da öldüğünü vurgulayan Destici, "Bugün dünyada barışı tesis etmekle görevli uluslararası kuruluşlara, yarın hukuk kelimesini telaffuz ettikleri her an kendilerine Gazze'de yaşananlar hatırlatılacaktır. Bir ateşkes anlaşmasına varıldığı açıklandı. Elbette ki oradaki masumların nefes alması ve yardımların girmesi adına biz bunu önemsiyoruz" ifadelerini kullandı.

"CHP'NİN DEĞİŞİM SONRASI YÖNELECEĞİ İSTİKAMETİN İŞARETİ"

Destici, sözlerine şöyle devam etti:

"CHP'nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel'in, HEDEP'li daha doğrusu PKK'lı Pervin Buldan ile birlikte konsere gitmesini ise CHP'nin, kongreyle gerçekleşen değişim sonrasında yöneleceği istikametin açık ve net bir işareti olarak görüyorum. Atatürk'ü her konuda istismar etmekten kaçınmayan Özgür Özel, Türk ve Türkiye düşmanının elini öperek üstüne üstlük büyük bir skandala imza atmıştır."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...