Depremzede aile kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Depremzede aile kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var

GÜNDEM Haberleri

Hatay'dan Manisa'ya gelen depremzede aile, karşı yönden gelen kamyonetle çarpıştı. Feci kaza sonrası, 1 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'dan Manisa’ya gelen depremzede aile, Salihli ilçesinde kamyonetle çarpışarak kaza yaptı. Kaza sonucu 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Kaza, Salihli-Gölmarmara yolu Gördes Kavşağı'nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Gölmarmara istikametinden, Alaşehir istikametine giden ve Hatay’dan gelen depremzede aile olan Abdullah A.(43) yönetimindeki  otomobil ile Gördes istikametinden, Salihli yönüne gitmekte olan Emrah A.(31) yönetimindeki kamyonet Gördes Kavşağı'nda çarpıştı.

Kazada kamyonet sürücüsü ile otomobilde yolcu konumunda bulunan Y.G. (66), M.G. (63), M.K. (43) ile kamyonette yolcu konumunda bulunan G.G. (23) ve H.M. (19) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Salihli Devlet Hastanesi ile ilçedeki özel hastanelere kaldırılırken, yaralılardan ve durumu ağır olan Y.G.tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Depremzede aile kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var
Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, diğer yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...