Deprem bölgesinden korkutan haberler peş peşe geldi! Önce Van sonra Kahramanmaraş

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Deprem bölgesinden korkutan haberler peş peşe geldi! Önce Van sonra Kahramanmaraş

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Van'da meydana gelen 4,2 büyüklüğündeki depremin ardından bir korkutan haber de Kahramanmaraş'tan geldi. AFAD Pazarcık merkezli depremin büyüklüğünü 3,9 olarak duyurdu.

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen illerden biri olan Van'da 4,2 büyüküğünde deprem oldu. Saat 17.43'te meydana gelen depremin merkezüssü Başkale olarak duyuruldu. Bölgede sarsıntılar devam etti. Son olarak AFAD Kahramanmaraş'ta bir deprem meydana geldiğini açıkladı. 

KAHRAMANMARAŞ 3,9 İLE SALLANDI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) verdiği bilgiye göre, Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 20.17’de meydana gelen depremin derinliği 6 km olarak ölçüldü. İki deprem sonrası da herhangi bir olumsuz ihbar yapılmadı. 

İŞTE SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İstanbul, Elazığ, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...