Yardım için Malatya'ya giden otobüs dönüş yolunda kaza yaptı: 3 ölü

- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Yardım nedeniyle Malatya'da bulunan Bağcılar Belediyesi personellerini taşıyan otobüsün dönüş yolunda kaza yapması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi de yaralandı.

6 Şubat'taki yıkıcı depremlerin ardından yardım amacıyla Malatya'ya giden Bağcılar Belediyesi personellerini taşıyan otobüs dönüş yolunda kaza yaptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken 14 kişi de yaralandı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre kaza, İstanbul dönüş yolunda, Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi Karahalka mevkiinde meydana geldi. Şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilen otobüste 3 kişi hayatını kaybederken 14 kişi de yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda UMKE, ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yardım için Malatya'ya giden otobüs dönüş yolunda kaza yaptı: 3 ölü

Yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden 3 kişinin cansız bedeni de yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Otobüs de çekici ile kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. İHA

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yakup 6 Nisan 2023 04:12

Allah gani gani rahmet eylesin hakkınızı ödeyemeyiz rabbim cennetiyle müşerreflensirsin sizi inşallah allah rahmet eylesin

Sonraki Haber Yükleniyor...