Dehşete düşüren olay: Eşine kurşun yağdırdı, kendini başından vurdu!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Dehşete düşüren olay: Eşine kurşun yağdırdı, kendini başından vurdu!

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dakika haberleri: Denizli'de eski eşi ve erkek arkadaşına sokak ortasında kurşun yağdıran şahıs, 2 sokak ileride intihar etti. Yaşanan korkunç olayda 2 kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde eski eşi ve erkek arkadaşına sokak ortasında kurşun yağdıran şahıs, 2 sokak ileride intihar etti. 2 kişinin hayatını kaybettiği olayda, ağır yaralanan kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olay, saat 14.00 sıralarında Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Atalar Mahallesi 1344 Sokak'ta meydana geldi. İhlas Haber Ajansı'ndan alınan bilgilere göre; bir süre önce boşandığı eski karısı ve erkek arkadaşını takip eden H.Ö., yanında getirdiği uzun namlulu silahla rastgele ateş etti. Çocuğunun gözü önünde kurşunların hedefi olan kadın ve erkek arkadaşı E.Ü. kanlar içinde yerde kaldı. Olay yerinden kaçan saldırgan, 2 sokak ileride aynı silahla intihar etti.

Ağır yaralanan kadın olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çevre sakinleri tarafından koruma altına alınan çocuk, yiyecek içecek ikram edilerek sakinleştirilmeye çalışıldı. İki kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...