Dehşet kamerada: İlaçlanan ev bomba gibi patladı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Evini ilaçlatan ve evden ayrıldıktan iki gün sonra geri dönen çift, kapıyı açtığında evde patlama meydana geldi. Korku dolu anlar kameraya yansırken, çiftin evin hava almaması için anahtar kilidine kadar bütün delikleri bantladığı öğrenildi.

İstanbul Kağıthane'de bir binanın ikinci katında yaşayan çift, evlerini iki gün önce ilaçlattı. Evin hava almaması için anahtar kilidine kadar bütün delikleri bantlayan çift, evden ayrıldı. Yaklaşık 2 gün sonra eve dönen çift, kapıyı açınca dehşeti yaşadı.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Kapıyı açar açmaz içeride sıkışan zehirli gaz, bir anda patladı. Patlama ile birlikte ortalık savaş alanına döndü. Neye uğradığını şaşıran çift can havliyle kendini koridora atarken, sesleri duyan bina sakinleri ise korkuyla dışarıya çıktı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri soğutma çalışmaları yaparken, sağlık ekipleri de yaşlı çiftin tedavisini yaptı.

PATLAMANIN NEDENİ 'İLAÇLAMA SONRASI SIKIŞMA'

Teyakkuza geçen polis ekipleri ise evde bir süre inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonucunda evde birkaç gün önce yapılan ilaçlama sonucunda sıkışma olması nedeniyle patlama yaşandığı belirlendi.

Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...