Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20'deki temaslarına Almanya Şansölyesi Scholz ile devam etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20'deki temaslarına Almanya Şansölyesi Scholz ile devam etti

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi için bulunduğu Endonezya'da ikili temaslarını sürdürüyor. Bu kapsamda Erdoğan, Almanya Şansölyesi Olaf Scholz ile görüştü. Görüşme basına kapalı 1 saat sürdü.

Endonezya'nın Bali adasında düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'nde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanAlmanya Başbakanı Olaf Scholz ile bir araya geldi.

ERDOĞAN'DAN G20'DE LİDERLERLE TEMASLAR

Dün, ABD Başkanı Biden, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Suudi Arabistan Prensi Selman ve İtalya Başbakanı Meloni ile görüşen Erdoğan bugün Almanya Şansölyesi Scholz ile görüştü. 

BASINA KAPALI GERÇEKLEŞTİ 

Apurva Kempinski'deki görüşme, basına kapalı gerçekleştirildi. Görüşme 1 saat sürdü.

Görüşmede, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci de yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20'deki temaslarına Almanya Şansölyesi Scholz ile devam ettiHeyetler arası görüşmeden bir kare...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...