Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz'da hem İstanbul hem Ankara'da konuşacak

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz'da hem İstanbul hem Ankara'da konuşacak

GÜNDEM Haberleri

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nde Türkiye genelinde ve yurt dışında 9 bin anma etkinliği düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Ankara ve İstanbul’da düzenlenecek etkinliklere katılarak millete seslenecek.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü çerçevesinde "Türkiye Aşkına" temasıyla Türkiye genelinde ve yurt dışında 9 bin anma etkinliği düzenlenecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gaziler ve şehit yakınlarıyla birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde 15 Temmuz Anıtı’na çiçek bırakacak. Millet Camii’nde kılınacak cuma namazı ve Hatm-i şerif programının ardından Erdoğan, TBMM Anıtı’na da çelenk bırakacak. Ankara programının ardından Erdoğan, akşam saatlerinde İstanbul Saraçhane Meydanı’nda, 15 Temmuz Demokrasi Millî Birlik Günü programına katılarak millete seslenecek.

Basın İlan Kurumunca Marmaray Yenikapı İstasyonunda 15 Temmuz ve Manşetler Sergisi düzenlenecek. New York’ta da 15 Temmuz’a dikkati çekmek amacıyla mobil led gösterileri gerçekleştirilecek.

"UNUTTURMAYACAĞIZ"

Eli kanlı FETÖ’nün gerçek yüzünü tüm dünyaya anlatmaya devam ettiklerini dile getiren Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun "Sayın Cumhurbaşkanı’mızın hep ifade ettiği gibi 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız. FETÖ’nün ihanetlerini hep hatırda tutacağız. Milletimizin destansı mücadelesini, şehitlerimizin hatırasını, gazilerimizin kahramanlığını hep yaşatacağız" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...