Çocuğu için af isteyen sanığa müebbet

/ Kaynak: AA
Çocuğu için af isteyen sanığa müebbet

GÜNDEM Haberleri  / AA

Samsun'da eski sevgilisini öldürmek suçundan yargılanan Gürsel Bay, 'çocuğunun hatırı için az ceza' istese de müebbet hapse mahkum oldu.

Samsun 'un Canik ilçesinde, Sevgililer Günü'nde tartıştığı eski sevgilisini, tabancayla ateş ederek ağır yaraladıktan sonra ölümüne neden olduğu iddia edilen kişi müebbet hapis cezası aldı. Soğuksu Mahallesi'nde, geçtiğimiz 14 Şubat'ta yolda gördüğü eski sevgilisi Yasemin Kadı'ya (37) tekrar geri dönmesini teklif ettikten sonra olumlu cevap alamadı. Bunun üzerine Kadı'ya tabancayla 7 el ateş ettiği ve ağır yaralanan kadının ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan Gürsel Bay'ın (42) yargılanmasına Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanık Gürsel Bay ve avukatı katıldı.
'ÇOCUĞUMUN HATIRI İÇİN AZ CEZA VERİN'
Mahkeme heyetinden az ceza isteyen sanık, "Çocuğumun hatırı için tarafıma az ceza verilmesini talep ediyorum" dedi.
MÜEBBET, 10 AY HAPİS VE 500 LİRA PARA CEZASI
Savunmanın ardından mahkeme heyeti sanığı, "Yasemin Kadı'yı tasarlayarak öldürme" suçundan müebbet, ruhsatsız tabanca taşımak suçunda ise 10 ay hapis ve 500 lira adli para cezasına mahkum etti.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...