Cinim, odanda yaşıyorum mesajı hayatını kararttı! Hem evini hem şehri terk etti

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
- Güncelleme:
Cinim, odanda yaşıyorum mesajı hayatını kararttı! Hem evini hem şehri terk etti
GÜNDEM Haberleri  / Sabah

Ordu'da yaşayan Ayşegül A. sosyal medya üzerinden tanıştığı kişiye "in misin, cin misin?" diye sordu. Konuştuğu kişiden "evet cinim, odanda yaşıyorum" cevabını alan Ayşegül A., korktuğu için hem evini hem şehri terk etti. Savcılık olayla ilgili "huzur kaçırma" suçundan soruşturma açtı.

26 yaşında Ordu'nun Gölköy ilçesinde yaşayan özel güvenlik görevli Ayşegül A., sosyal medya platformu instagram üzerinden bir mesaj aldı. Ayşegül A. sosyal medyada Ezgi rumuzunu kullanıyordu.

Mesajı atan İbrahim S. ise Ercan rumuzunu kullanıyordu. İbrahim S., genç kadına kendisiyle tanışmak istediğini söyledi ve numarasını gönderdi.

İN MİSİN CİN MİSİN?

Ayşegül A., hesabına gelen mesaja şaşırarak, kendisine şaka yapıldığını düşündü ve "Kimle, benimle mi tanışacaksın? İn misin, cin misin?" diye sordu.

İbrahim S., tanışmak istediği kadının ilginç sorusuna şakayla yaklaşarak "Evet cinim, odanda yaşıyorum" dedi. Kadın, aldığı mesajı gerçek olarak algıladı ve hayatının şokunu yaşadı. Polise gideceğini söyleyen kadına, İbrahim S. şakayı devam ettirerek, "Polise söylesen onlar da beni göremez" diye karşılık verdi.

Cinim, odanda yaşıyorum mesajı hayatını kararttı! Hem evini hem şehri terk etti

EVİMDE MUSKA BULMUŞTUM

Ayşegül A., mesajla birlikte psikolojisinin alt üst olduğunu ve Ordu'dan İstanbul'a geldiğini söyledi. Ayşegül A., "Dona kaldım, bir ay önce de evimde muska bulmuştum. Evime girememiştim. Evimde kalmaya başladığını söylediği için yüreğim ağzımda evden kaçtım" dedi.

DOKTORA GİDİP MUAYENE OLDUM

Ayşegül A., yaşadığı olay nedeniyle aşırı korktuğunu ve karşı tarafı engellediğini söyledi, "Daha önce de bu tarz şeylerden çok korktuğum için doktora gidip muayene de oldum. Sosyal medyada psikolojik olarak rahatsız edici kelimeler kullanması nedeniyle şikâyetçiyim" diyerek savcılığın yolunu tuttu.

Cinim, odanda yaşıyorum mesajı hayatını kararttı! Hem evini hem şehri terk etti

VESVESE YAPTI

İbrahim S. ise sosyal medya üzerinden öylesine kadınlara yazdığını belirterek, "Korktuğunu bilsem yazmazdım. 'İn misin, cin misin' diye sorunca odasında kaldığımı söyledim. Bilsem yapmazdım. Sonrasında özür diledim ve korkmaması için beni canlı kanlı görmesini istedim ama vesvese yaptı" diyerek kendisini savundu.

HUZUR KAÇIRMA DAVASI

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı ilginç olayla ilgili "huzur kaçırma" suçundan soruşturma başlattı. Olayın genç kadının Ordu'da olduğu sırada geliştiğini belirten savcılık dosyayı Gölköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdi.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...