CHP’de gelenek bozulmadı: İmamoğlu da ABD yolcusu

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
CHP’de gelenek bozulmadı: İmamoğlu da ABD yolcusu

GÜNDEM Haberleri  / HABER MERKEZİ

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’de âdeta gelenek hâline gelen seçim öncesinde ABD seyahati uygulamasını sürdürüyor.

HABER MERKEZİ ANKARA - İmamoğlu’nun, önümüzdeki günlerde ABD’ye gitme kararı aldığı belirtiliyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Altılı Masa'nın adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yarışan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, seçimler öncesinde ABD’ye gitmiş, ziyaret sırasında sekiz saatlik bir zaman diliminde ortadan kaybolmuş ve “8 saatte kimlerle görüştü” tartışmaları yaşanmıştı. Partisi bir yandan 4-5 Kasım’daki 38’inci Olağan Kurultay’a, bir yandan da 31 Mart’taki yerel seçimlere hazırlanırken İmamoğlu’nun gerçekleştireceği ABD ziyareti de tartışmaları beraberinde getirdi. İBB Başkanı’nın ABD’de bazı derneklerin yöneticileriyle görüşeceği öğrenilirken, kulislerde ‘İcazet almaya mı gidiyor?’ soruları gündeme geldi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...