CHP lideri destek istedi, İYİ Parti tepki gösterdi

CHP lideri destek istedi, İYİ Parti tepki gösterdi

GÜNDEM Haberleri

Altılı masada “Cumhurbaşkanı adayı kim olacak” tartışmaları sürerken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan dikkat çeken bir çıkış geldi.

İzmir’de düzenlenen CHP kampında  konuşan Kılıçdaroğlu, partililere seslenerek destek istedi. CHP lideri “Siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor. Bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini görüyorum. Artık karar verin. Benimleyseniz, benimle olduğunuzu da artık hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum” dedi.

İMAMOĞLU VE YAVAŞ’TAN DESTEK

Kemal Kılıçdaroğlu’un açıklamaların ardından Cumhurbaşkanı adaylığı için isimleri dillendirilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan destek mesajları geldi. İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Her koşulda Sayın Genel Başkan’ımızın yanındayım” derken, Yavaş “Adil yarınlar, huzurlu bir gelecek için her zaman yanınızdayım” ifadesini kullandı.

SON NOKTAYI AKŞENER KOYAR

Kılıçdaroğlu’nun çıkışına ittifak ortağı İyi Parti de sessiz kalmadı. İyi Parti lideri Meral Akşener’in danışmanı Fatih Demirkol, sosyal medya hesabından adaylık konusunda son noktayı Akşener’in koyacağını söyledi. Akşener’in bir diğer danışmanı Zekai Kaya da Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Benim Cumhurbaşkanı adayım Sayın Genel Başkan’ım Meral Akşener’dir. Tabutu yerde kalsın vefayı unutanın” ifadelerini kullandı.


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...