Ceylanpınar'da çatışma sesleri

/ Kaynak: DHA
Ceylanpınar'da çatışma sesleri

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nin karşısında bulunan Suriye'nin Haseki kentine bağlı Rasulayn İlçesi'nde, çatışmalar, sabaha karşı yeniden başladı.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nin karşısında bulunan Suriye'nin Haseki kentine bağlı Rasulayn İlçesi'nde, El Nusra cephesi ile PKK'nın bu ülkedeki kolu PYD güçleri arasında çatışmalar, sabaha karşı yeniden başladı.Ceylanpınar'ın karşısında bulunan Rasulayn'da geçen 16 Temmuz'da, El Nusra Cephesi ile PYD güçleri arasında çatışma çıktı. Haftalarca süren çatışmalar sırasında sınırı aşan kurşunlar Ceylanpınar'da 4 kişinin ölümüne, çok sayıda kişinin yaralanmasına neden oldu. Çatışmaların aralıklarla sürdüğü, zaman zaman silah seslerinin duyulduğu Rasulayn'da, sabaha karşı yeniden silah ve patlama sesleri duyulmaya başlandı. Güne çatışma sesiyle uyanan Ceylanpınarlılar ise, paniğe kapıldı. Rasulayn'da çatışma seslerinin duyulmasının ardından güvenlik güçleri sınır hattında önlemlerini arttırdı.
GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...