Böyle pişkinlik görülmedi: Hem çaldılar hem uyandırdılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Böyle pişkinlik görülmedi: Hem çaldılar hem uyandırdılar

GÜNDEM Haberleri

Denizli'de ilginç bir hırsızlık meydana geldi. Otomobille akaryakıt istasyonuna gelen 2 kişi, masanın üzerindeki cep telefonunu çaldıktan sonra pompacıyı uyandırıp araçları için yakıt aldı. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Denizli’de otomobille akaryakıt istasyonuna gelen 2 kişi, masanın üzerindeki cep telefonunu çaldıktan sonra pompacıyı uyandırıp araçları için yakıt aldı. Hırsızlar, hesabı ödedikten sonra hiçbir şey olmamış gibi istasyondan ayrıldı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, gece saat 02.30 sıralarında Çal ilçesi Süller Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Gece saatlerinde araca yakıt almak için istasyona gelen 2 kişi, içeri girdiklerinde pompacının uyuduğunu gördü. Şahıslardan biri, çevreyi kontrol ettikten sonra masanın üzerindeki cep telefonunu alarak cebine koydu.

MASAYA KOYDUĞU TELEFONU YERİNDE BULAMADI

Daha sonra pompacıyı uyandıran şahıslar, aldıkları yakıtın parasını ödeyip araca binerek istasyondan ayrıldı. Şahısların ayrılmasının ardından yerine dönen genç, masaya koyduğu telefonunu yerinde bulamayınca gerçeği baktığı güvenlik kamerasında gördü. Pompacı, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, 2 hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

Böyle pişkinlik görülmedi: Hem çaldılar hem uyandırdılar

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...