Bir kara leke daha silindi

Düzenleyen:
Bir kara leke daha silindi

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yassıada yargılamalarının hukuki dayanağının kaldırılmasını içeren teklifin kabulüne ilişkin, “Türkiye Büyük Millet Meclisi, demokrasi, hukuk, siyaset ve devlet tarihindeki bir kara lekeyi daha sildi. Alınan Yassıada kararları dün için mühim olmakla birlikte asıl geleceğimize doğru tarih bırakmaktır. Yaşasın millî irade, yaşasın demokrasi” ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ise teklifin kabulüne ilişkin, “Darbenin açtığı derin yaralar gecikmiş de olsa adaletle sarıldı. Kalbi adaletten yana duran tüm milletvekillerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de, “Gelinen nokta, aziz milletimizin ‘Yassıada katliam rejimi’ne karşı verdiği güçlü ve sabırlı mücadelenin zaferidir.” değerlendirmesinde bulundu. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...