Binali Yıldırım: 'Paralel', millî iradeyi alaşağı etmek istedi

Binali Yıldırım: 'Paralel', millî iradeyi alaşağı etmek istedi

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Binali Yıldırım, TGRT HABER TV'de yayınlanan "Neler Oluyor" programında soruları cevaplandırdı.

Yıldırım özetle şunları kaydetti: Paralel yapı, millî iradeyi alaşağı etmek istedi. Bugün kelepçeye isyan edenler, o gün ülkenin Başbakanı'na kelepçe takmak için birbirlerine yumruk atma yarışına girdiler. Kasetlerle, montajlarla, şantajlarla bir şey olacak olsaydı; 30 Mart'tan önce olurdu. Millet dedi ki; 'Dürüst siyaset istiyorum. Bu ülkede tek irade vardır; o da benim. Tayyip Erdoğan'ı alaşağı edeceksem, ben ederim. Bu sizin işiniz değil.' Hiç kimse devletin bileğini bükemez. 'AK Parti olmasın, Recep Tayyip Erdoğan olmasın'; böyle kayıt dışı paralel yapılara, illegal örgütlenmelere 'eyvallah' dediğiniz an, Türkiye Cumhuriyeti'nin hükümranlığı tartışılır. Kimse hayal görmesin; bulanık suda kimse balık avlamasın. 313 tane başbakan adayımız var. Miras kavgası, post kavgası AK Parti'de yaşanmaz. Önce 10 Ağustos'taki işi bitirelim.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...