Beşiktaş'ta restorasyon çalışması yapılan bina çöktü: 1 ölü, 1 yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberine göre; Beşiktaş Kuruçeşme'de restorasyon çalışması yapılan 3 katlı binanın duvarı yıkıldı. Tarihi binada duvarın çökmesi sonucu bir kişi hayatını kaybederkeni, bir kişinin ise hastanede tedavisi sürüyor.

Son dakika haberi: Beşiktaş Kuruçeşme'de Arnavutköy Caddesi üzerinde bulunan ve restorasyonu süren tarihi binanın duvarında kısmi çökme meydana geldi. Bir kişinin göçük altında kaldığının iddia edilmesi üzerine olay yerine intikal eden itfaiye ve AFAD ekipleri çöken binanın olduğu alanda arama yaptı. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; tarihi binada duvarın çökmesi sonucu yaralanan iki kişiden birinin hastanede hayatını kaybederken, diğer kişinin ise tedavisinin devam ettiğini belirtildi.

İSTANBUL VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

Kuruçeşme’de restorasyonu süren tarihi binada saat 15.30 sıralarında işçilerin çalışması sırasında duvarda yaşanan çökmeyle ilgili İstanbul Valiliğinden açıklama geldi. Açıklamada, “Duvar çökmesi olayında 2 kişi yaralanmış olup, Dursun Bayar (24) hayati tehlikesi olmayacak şekilde hastaneye kaldırılmıştır. Şahsın tedavisi devam etmektedir. Olayda göçük altında kalan ve göçük altından ağır yaralı olarak çıkarılan Atilla Aydın ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Olayla ilgili adli süreç başlatılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş'ta restorasyon çalışması yapılan bina çöktü: 1 ölü, 1 yaralı

"İŞÇİLERDEN BİRİSİNİN YARALANDIĞINI GÖRDÜK"

Öte yandan olayı gördüğünü ifade eden Ersan Ömür isimli vatandaş, "Biz burada teknelerin önünde otururken birden gürültü çıktı. Buraya geldik, işçilerden birisinin yaralandığını gördük. Bir tanesi de taşların arasından çıktı. Daha sonra ortalık karıştı, birden ses gelmeye başladı enkazdan. Orada canlı olduğunu, içeride bir kişi olduğunu işçilerin başındaki adam bize söyledi. Daha sonra ekipler arandı onlar çalışmaya başladı. İçeride bir kişi duruyor. Toz bulutu oluştu" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...