Balıkesir merkezli 3 ilde terör finansmanı için düğmeye basıldı! 13 şüpheli yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Balıkesir merkezli 3 ilde terör finansmanı için düğmeye basıldı! 13 şüpheli yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Terör örgütleri ile mücadele sürdüğü gibi finans kaynakları için de çalışmalar sürüyor. Balıkesir Emniyeti tarafından terör örgütü PKK'nın finansman ayağına düzenlenen operasyonda 13 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1'i tutuklandı, 12'si adli kontrol ile serbest bırakıldı. 3 kişi ise operasyon çerçevesinde aranıyor.

Terör ve finans kaynakları ile mücadele kapsamında Balıkesir'de emniyet ekipleri düğmeye bastı. Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Balıkesir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince “Terörizmin Finansmanının Önlenmesi ve Terör Örgütüne Üye Olma” suçu çerçevesinde operasyon düzenlendi.

13 KİŞİ YAKALANDI, 3 KİŞİ ARANIYOR

PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünün eylemlerde kullanılmak üzere, örgütün yurt dışından finanse edilen paralarını takip ederek Balıkesir merkezli 3 ilde operasyon yapıldı. Operasyonda 13 kişi yakalanırken, 1 şüpheli tutuklandı. 12 şüpheli ise adli kontrol ile serbest bırakıldı. 3 kişi ise aranıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...