Bakan Işıkhan duyurdu: Şehit ve gazi çocuklarına 205 milyon eğitim yardımı 

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Bakan Işıkhan duyurdu: Şehit ve gazi çocuklarına 205 milyon eğitim yardımı 

EĞİTİM Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, yılda tek sefere mahsus olmak üzere şehit çocukları, harp-vazife malulleri ve çocuklarına eğitim öğretim yardımı yapılacağını duyurdu. 200,5 milyon TL eğitim ve öğretim yardımı detaylarını Bakan Işıkhan paylaştı. İşte yarın hesaplara aktarılacak yardımın detayları… 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan,  şehit çocukları ile harp-vazife malullerine ve çocuklarına eğitim yardımı yapılacağını duyurdu. 
Işıkhan, X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yılda tek sefere mahsus olmak üzere 18 bin 891 öğrenciye toplam 200,5 milyon TL eğitim ve öğretim yardımı yapılacağını kaydetti.

https://twitter.com/isikhanvedat/status/1714898748659155415

Eğitim ve öğretim yardımı, ilköğretimde öğrenim görenlere 7 bin 646 lira 94 kuruş, ortaöğretimde öğrenim görenlere 11 bin 470 bin 41 kuruş, yükseköğretimde öğrenim görenlere 15 bin 293 lira 88 kuruş olarak ödenecek.

Bakan Işıkhan duyurdu: Şehit ve gazi çocuklarına 205 milyon eğitim yardımı 

Ödemeler, 20 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek.

 

Düzenleyen:  - EĞİTİM
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...